Banner 980x90

Nenokavē! Vidzemes NVO forums jau 3.oktobrī!

Satikties ar nevalstiskajā sektorā strādājošiem kolēģiem no visa Vidzemes reģiona, palepoties ar saviem sasniegumiem un smelties idejas no citviet paveiktā, uzzināt aktuālo informāciju par NVO pieejamo finansējumu un atbalsta programmām! To visu Tu varēsi Vidzemes NVO forumā – šī gada 3.oktobrī Cēsīs! Pieteikšanās – līdz 20.septembrim!

Kopībā ir spēks! Tikai savstarpēji sadarbojoties, atbalstot un mācoties vienam no otra, mēs spēsim veidot stabilu nevalstiskā sektora nākotni. Mēs esam tie, kas sabiedrību ieinteresē, aizrauj un iedvesmo, neļaujot palikt vienaldzīgiem un mudinot tikties uz labāku dzīves kvalitāti. Tieši tādēļ foruma mērķis ir aicināt reģiona organizācijas "pie viena galda", lai veicinātu pieredzes apmaiņu, sadarbību un radītu kopīgu vīziju par NVO nozīmi reģiona attīstībā!

Organizācijas savu dalību Vidzemes NVO forumā var pieteikt līdz 2012.gada 20.septembrim, sūtot aizpildītu pieteikuma anketu uz e-pastu vnf@vnf.lv. Pasākuma programma un pieteikuma anketa atrodama Valmieras novada fonda mājas lapā www.vnf.lv.

Forums notiek projekta "Pilsoniskas sabiedrības stiprināšana Vidzemē 2012" ietvaros, kuru ar Sabiedrības integrācijas fonda atbalstu īsteno Valmieras novada fonds kopā ar Vidzemes partneriem: Alūksnes un Apes novada fondu, Latvijas – Igaunijas institūtu un Vidzemes plānošanas reģionu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)