Banner 980x90

Nelegāls alkohols atņem Latvijai naudu, Bēgļi pieprasa palīdzību, Opermūzikas svētki Siguldā

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Trešdien, 27.jūlijā pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām. 

"The Sound Poets" koncertu Siguldā īpašie viesi – "Audience Killers" un "Irving Ark"

Jau pēc mēneša - 26. un 27.augustā Siguldas pilsdrupās grupa "The Sound Poets" sniegs šīs vasaras vienīgos koncertus Latvijā. Par koncertu īpašajiem viesiem katrai dienai grupa ir izvēlējusies citu. 26.augustā tie būs sintī-pop grupa "Audience Killers", savukārt 27.augustā – indie-rock apvienība "Irving Ark".

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Viltota alkohola dēļ Latvijas ekonomika katru gadu zaudē 20 miljonus eiro

Viltota nelegālā alkohola dēļ Latvijā katru gadu tiek zaudēti 20 miljoni eiro, kas ir apmēram 9% no kopējā stipro alkoholisko dzērienu un vīna pārdošanas apjoma, secināts Eiropas Savienības Intelektuālā īpašuma biroja (EUIPO) ziņojumā.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Alūksnē pielieto jaunu tehnoloģiju - uzbūvē tiltu, nemainot ezera gultni un krastus

Veicot stratēģiski svarīgā Tempļkalna ielas gājēju tilta būvniecību Alūksnē, Madonas reģionālās vides pārvaldes prasība bija - būvniecības procesā nemainīt Alūksnes ezera krastus un gultni.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Šonedēļ norisināsies XXIV Starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki

No piektdienas, 29.jūlija līdz svētdienai, 31.jūlijam gleznainā Siguldas pilsdrupu estrāde un Siguldas pils komplekss kļūs par greznu ietvaru izcilam mūzikas notikumam – XXIV Starptautiskajiem Siguldas Opermūzikas svētkiem, kuros būs iespēja dzirdēt gan Latvijas, gan pasaules izcilākos operdziedātājus, pilsētas informācijas portāls Sigulda24.lv uzzināja Siguldas novada pašvaldībā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Arī BMX riteņbraucējs Treimanis pieļauj, ka Riodežaneiro būs viņa pēdējās olimpiskās spēles

Šī gada pasaules čempionāta piektās vietas ieguvējs BMX riteņbraukšanā Edžus Treimanis, tāpat kā divkārtējais olimpiskais čempions Māris Štrombergs, pieļauj, ka Riodežaneiro būs pēdējās olimpiskās spēles viņa karjerā.

Edžus Treimanis/ Foto: Lita Krone/ LETAEdžus Treimanis/ Foto: Lita Krone/ LETA

Valkas dome lietavu radīto zaudējumu novēršanai lūgs valdībai finansiālu palīdzību

Lai gan vēl tiek aprēķināta galīgā zaudējuma summa, kā arī nepieciešamā summa zaudējumu segšanai, ko radījušas lietavas Valkā, jau zināms, ka Valkas novada dome lūgs finansiālu palīdzību valdībai no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem".

Foto: Facebook.com/ Valkas novadsFoto: Facebook.com/ Valkas novads

Robežsargs: Bēgļi palīdzību vairs nelūdz, bet gan pieprasa

Pēdējos gados bēgļi, kas mēģina iekļūt Eiropā, ir būtiski mainījušies - viņi palīdzību vairs nelūdz, bet gan pieprasa, trešdien, 27.jūlijā, LNT stāstīja Latvijas robežsargs Pēteris Zaķis, kurš šopavasar atgriezās no Eiropas Savienības (ES) robežapsardzes aģentūras "Frontex" operācijas Grieķijā.

Foto: AFP/LETAFoto: AFP/LETA

Pētījums: Vīrieši nespēj likt mierā savu tālruni

Kad jūs gaidāt draugu, kolēģi vai pat pieņemšanu pie ārsta, kā jūs domājat, cik daudz laika paiet, līdz jūs sākat pārbaudīt tālruni — divas minūtes? Trīs? Vircburgas un Notingemas Trentas universitātes pēc "Kaspersky Lab" pasūtījuma veiktais eksperiments atklāja, ka vidēji pagāja 44 sekundes, pirms dalībnieki, kas vieni paši ir atstāti uzgaidāmajā telpā, ķērās pie viedtālruņa. Vīrieši pat neizturēja pusi no šī laika, nogaidot vidēji tikai 21 sekundi salīdzinājumā ar sieviešu 57 sekundēm.

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNGIlustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

"Prudentia": "Bites" un "Baltcom" sasaistīšana var negatīvi ietekmēt "Lattelecom" un LMT vērtību

Telekomunikāciju operatora "Bite" sasaistīšana ar interneta un kabeļtelevīzijas operatoru "Baltcom" var negatīvi ietekmēt "Lattelecom" un "Latvijas Mobilā telefona" (LMT) individuālo vērtību, aģentūrai LETA sacīja "Prudentia" asociētā direktore Dace Medne.

Foto: Lita Krone/ LETAFoto: Lita Krone/ LETA

"Cēsis 810" apmeklējuši vairāk nekā 60 000 cilvēku

Pagājušajā nedēļas nogalē aizvadītie grandiozie svētki – "Cēsis 810" – pulcējuši vairāk nekā 60 000 cilvēku, liecina organizatoru aprēķini, pilsētas informācijas portāls Cesis24.lv uzzināja Cēsu novada pašvaldībā.

Publicitātes fotoPublicitātes foto

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)