Banner 980x90

Ministru prezidents dosies reģionālajā vizītē uz Alūksni un Madonu

Rīga, 21.apr., LETA. Šodien Ministru prezidents Māris Kučinskis (ZZS) dosies reģionālajās vizītēs uz Alūksni un Madonu, aģentūru LETA informēja Ministru kabinetā.

Premjers Alūksnē iecerējis apmeklēt Bērnu un jaunatnes sporta skolu, kur spriedīs par sporta infrastruktūru pilsētā, kā arī Kultūras centru, lai iepazītos ar novada pašvaldības īstenotajiem projektiem. Tāpat paredzēta tikšanās ar novada pašvaldības pārstāvjiem un uzņēmējiem.

Savukārt Madonā Kučinskis tiksies ar domes priekšsēdētāju Andreju Ceļapīteru un novada domes deputātiem, kā arī apmeklēs uzņēmumu "Baltic Block".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)