Banner 980x90

Madoniešus aicina uz publisko apspriešanu par pilsētas kapu paplašināšanu

Madona24.lv
Madona24.lv
Ceturtdien, 25.augustā Madonas novada pašvaldība aicina iedzīvotājus uz publisko apspriešanu par pilsētas kapu paplašināšanu, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Lokālplānojuma un Vides pārskata publiskās apspriešanas sanāksme notiks 25.augustā plkst.17.00 Madonas novada pašvaldības administrācijas ēkas 3.stāva zālē, Saieta laukumā 1, Madonā.

Madonas novada pašvaldībai autonomo funkciju veikšanai nepieciešams paplašināt Madonas pilsētas kapu teritoriju. Lokālplānojuma teritorija atrodas Madonas novada Madonas pilsētā un robežojas ar Rūpniecības ielu, esošo kapsētas teritoriju, Lazdu ielu un Blaumaņa ielu. Lokālplānojuma teritorijas kopējā platība ir 3,612 ha, tā pieder Madonas novada pašvaldībai.

Plašāka informācija Madonas novada pašvaldības mājas lapā "www.madona.lv"

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)