Banner 980x90

Madonas slimnīcas vadītāja amatam atbalsta Stubura kandidatūru

Madonas novada domes deputāti atbalstījuši līdzšinējā Gulbenes novada sociālā dienesta sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāja Arta Stubura kandidatūru SIA "Madonas slimnīca" valdes priekšsēdētāja amatam, aģentūru LETA informēja Madonas novada domes deputāts, līdzšinējais Madonas slimnīcas vadītājs Bruno Kokars (V).

Lai arī galavārds slimnīcas vadītāja iecelšanai amatā pieder novada domes priekšsēdētājam, tomēr šodien sasauktajā ārkārtas domes sēdē deputāti vienbalsīgi atbalstījuši Arta Stubura kandidatūru, līdz ar to atkārtots konkurss uz slimnīcas vadītāja amatu rīkots netiks.

Tā kā Stuburs patlaban vēl pilda darba pienākumus Gulbenes novada domē, līdz darba attiecību sākšanai ar Madonas novada domi vēl jāpaiet zināmam laikam, atzina Kokars. Viņš gan norādīja, ka atlikušais vairs ir vien "papīru jautājums", tomēr domē secināts, ka līdz ar slimnīcas vadītāja nomaiņu nepieciešamas izmaiņas arī statūtos, kas paredzētu valdes izveidi slimnīcā, kas līdz šim nav bijusi.

Pēc Kokara teiktā, valde tiks izveidota un valdes priekšsēdētājs sāks pildīt darba pienākumus tuvākā mēneša laikā.

LETA jau ziņoja, ka līdz šim potenciālā amata kandidāta personību dome neatklāja, lai pasargātu pretendenta darba attiecības gadījumā, ja Madonas novada dome nolemtu Stubura kandidatūru neatbalstīt.

Kokars domei Stubura kandidatūru ierosinājis kā personīgi zināmu amata pratēju, kas varētu atbilst visām amata prasībām un kam, kā Kokars atzina aģentūrai LETA, bez sirdsapziņas pārmetumiem arī nodotu iestādes vadību.

Tāpat jau ziņots, ka iepriekš uz slimnīcas vadītāja amatu rīkots konkurss, kurā pieteikušies trīs kandidāti. Viens no tiem izstājies konkursa pirmajā kārtā, bet abi palikušie domes deputātus nav pārliecinājuši, tādēļ tika nolemts turpināt amata kandidātu meklēšanu.

Līdzšinējais slimnīcas valdes priekšsēdētājs Bruno Kokars nolēmis pamest savu amatu un doties pensijā. Par savu lēmumu, kā norādīja domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dzintra Stradiņa, Kokars domi informējis neilgi pēc pašvaldību vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)