Banner 980x90

"Madonas slimnīcas" neirologu sveic 80 gadu jubilejā

Ar sirsnīgiem novēlējumiem un ziedu klēpjiem SIA "Madonas slimnīca" kolektīvs un Madonas novada pašvaldības pārstāvji trešdien, 11.septembrī, sveica neirologu/narkologu Valdi Sīli viņa 80 gadu jubilejā, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja sabiedrisko attiecību praktikante Madonas novada pašvaldībā Edīte Miķelsone.

Madonas novada pašvaldības domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs pasniedza V. Sīlim Atzinības rakstu par mūža ieguldījumu darbā, uzticību Madonas slimnīcai visus šos gadus, kā arī Madonas slimnīcas prestiža celšanu.

Valdis Sīlis par saņemto Atzinības rakstu ir patiesi priecīgs un pateicas Madonas novada domei par labajiem vārdiem, sakot, ka atzinība viņa darbā ir pats svarīgākais un lielākais nopelns, ko iespējams saņemt.

Valdis Sīlis Madonas slimnīcā strādā jau kopš 1974.gada 10.janvāra. 12 gadus viņš nostrādāja par galveno ārstu, pēc tam nodevās neiroloģijai.

Kolēģi, savos dzimšanas dienas vēlējumos, raksturo Valdi Sīli kā centīgu, prasmīgu un izdarīgu ārstu, sirsnīgu cilvēku pēc dabas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)