Banner 980x90

Madonas slimnīcas jaunais vadītājs Stuburs sācis darbu

Darbu sācis jaunais Madonas slimnīcas vadītājs Artis Stuburs un slimnīcas jaunizveidotā valde, aģentūra LETA noskaidroja Madonas slimnīcā.

Par slimnīcas valdes locekļiem iecelti Astrīda Svilāne, Rita Antonoviča un līdzšinējais slimnīcas vadītājs Bruno Kokars (V).

LETA jau ziņoja, ka līdz šim slimnīcā valdes nav bijis, taču līdz ar iestādes vadītāja nomaiņu domē secināts, ka nepieciešams veikt izmaiņas statūtos un izveidot valdi.

Jaunais slimnīcas vadītājs iepriekš bijis Gulbenes novada Sociālā dienesta Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītājs, turklāt viņa kandidatūru jaunajam amatam ierosinājis līdzšinējais slimnīcas vadītājs Kokars.

Līdzšinējais slimnīcas valdes priekšsēdētājs Kokars nolēmis pamest savu amatu un doties pensijā. Par savu lēmumu, kā norādīja domes sabiedrisko attiecību speciāliste Dzintra Stradiņa, Kokars domi informējis neilgi pēc pašvaldību vēlēšanām.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)