Banner 980x90

Madonas slimnīcai joprojām meklē vadītāju

Madonas novada pašvaldība rīkos atkārtotu konkursu SIA "Madonas slimnīca" valdes priekšsēdētāja amatam, aģentūru LETA informēja Madonas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Agris Lungevičs (ZZS).

Pēc viņa teiktā, šajā konkursā pieteikušies ļoti maz pretendentu un patlaban domei būtu jāizvēlas no diviem pretendentiem, no kuriem "līdz šim neviens nav bijis pilnīgi pārliecinošs", atzina Lungevičs. "Šis amats un iestāde novadā ir ārkārtīgi nozīmīgi, tāpēc ar lēmumu negribam un nedrīkstam steigties."

Aģentūrai LETA viņš norādīja, ka arī līdzšinējie pretendenti konkursam varēs pieteikties atkārtoti.

Lēmums par konkursa izsludināšanu tiks pieņemts rīt, 29.augustā, Madonas novada domes sēdē.

Atkārtotajā konkursā tiks mainīti atsevišķi noteikumi, lai galu galā tiktu atrasts vispiemērotākais kandidāts. Savukārt konkursa rezultāti, visticamāk, tikšot apstiprināti jau septembra vai, vēlākais, oktobra domes sēdē, apgalvoja Lungevičs.

LETA jau ziņoja, ka līdz šim rītdienas domes sēdes darba kārtībā bija plānots apstiprināt vienu no diviem amata kandidātiem - SIA "Alūksnes slimnīca" anesteziologu un reanimatologu Valdi Reinertu vai kādreizējo SIA "Cēsu klīnika" finanšu direktori Ivetu Ozoliņu.

Līdzšinējais slimnīcas valdes priekšsēdētājs Bruno Kokars nolēmis pamest savu amatu un doties pensijā. Par savu lēmumu, kā norādīja Stradiņa, Kokars domi informējis neilgi pēc pašvaldību vēlēšanām.

Kopumā pirmajā pieteikšanās kārtā pieteicās trīs kandidāti, taču, neatbilstot konkursa prasībām, viens no pretendentiem atsaucis savu kandidatūru konkursā.

Madona24.lv jau vēstīja, ka ceturtdien, 29.augustā, Madonas novada doms sēdē bija paredzēts  apstiprināt piemērotāko kandidātu SIA "Madonas slimnīca" valdes priekšsēdētāja amatam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)