Banner 980x90

Madonas slimnīcā ievietota sieviete ar smagiem apsaldējumiem

Trešdien, 29.janvārī, ap plkst.11.00 Madonas slimnīcas reanimācijas nodaļā ar smagiem apsaldējumiem ievietota kāda 1960.gadā dzimusi Rīgas iedzīvotāja, kas atrasta guļam kādā pļavā, aģentūru LETA informēja Madonas slimnīcas direktore Astrīda Svilāne.

Pēc viņas teiktā, cietusī slimnīcā ievietota ar ļoti zemu ķermeņa temperatūru, bez samaņas un ar smagi apsaldētām ekstremitātēm, taču patlaban sieviete ir atguvusi samaņu.

Svilāne norādīja, ka cietusī joprojām atrodas reanimācijas nodaļā un par apsaldējumu sekām esot pāragri spriest.

Tāpat slimnīcas pārstāve atklāja, ka, aprunājoties ar cietušo, nav izdevies noskaidrot, kā sieviete pļavā nonākusi.

Kā pilsētas informācijas portālam Madona24.lv norādīja Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā inspektore Dace Jukāma, 1960.gadā dzimusi sieviete atrasta pļavā pie dārza mājiņām Cesvainē netālu no Rīgas ielas. 

Madona24.lv jau vēstīja, ka ceturtdienas, 30.janvāra, rītā Madonā gaiss atdzisis līdz -21 grāda atzīmei.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)