Banner 980x90

Madonas patversmē saimniekus joprojām gaida trīs skaistuļi

Lai gan Madonas Dzīvnieku patversme apmeklētājus nepieņem, saimniekus vēl joprojām tur gaida trīs suņuki, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas Dzīvnieku aizsardzības biedrībā.
Rotveilera jauktenis Diks ir aptuveni divus gadus vecs, kastrēts suns. Patversmē nogādāts no kādas mājas, kur mitinājās pie pussabrukušas suņu būdas, netīrumos, bieži vien – neēdis.

Iepriekšējais dzīvesveids sunī nav mazinājis dzīvesprieku, draudzīgumu. Par viņu varētu teikt - mīļš, liels, rotaļīgs un lādzīgs. Šobrīd katru atnācēju uztver par draugu, jo iepriekš viņam tik ļoti, ļoti pietrūcis kontakta un gādības. Tāpat arī katru ēdienreizi joprojām uztver kā svētkus.

Taču viņa iespaidīgais izskats vien atturēs svešiniekus no nelūgtas ciemošanās. Visticamāk, apzinoties, ka viņam beidzot ir savas mājas un savs saimnieks, iemācīsies arī riet un būt dusmīgs.

Ar suņu meitenēm draudzīgs, bet pret atsevišķiem sugas brāļiem mēdz izrādīt konkurenci un būt greizsirdīgs.

Ļoti būtu vēlams, lai Renno un Riksis pie jaunajām mājām tiktu kopā, jo Renno ir pieķēries Riksim kā savam "tētim". Renno ir pēdējais patversmē vēl palikušais kucēns, no mežā atrasto pulciņa. Diemžēl, pa šo laiku ir pietrūcis laika viņu pilnvērtīgi socializēt, tāpēc aptuveni sešus mēnešu vecumā kucēns no cilvēka ir tramīgs. Diemžēl, šī iemesla dēļ, kaut kucēnu ir gribējuši daudzi, neviens nav bijis gatavs viņā ieguldīt viņam nepieciešamo laiku, mīlestību. Bet - to var izmācīt un viņa uzticēšanos iekarot.

Tāpēc suņu puika Renno joprojām gaida savu mīļo un gādīgo Cilvēku! Par spīti savam kautrīgumam, izrāda lieliskas sardziņa prasmes un ikkatru sagaida ar rējienu!

Riksis ir apt. sešus gadus vecs kastrēts suns, kurš ilgstoši tika klaiņojis Cesvaines pusē. Kur un kā viņš bija mitinājies, grūti iedomāties, bet atvešanas brīdī kažoks bija ļoti nekopts, salipis dadžiem, turklāt astes galā gandrīz jau līdz ādai bija iedūries un satinies drāts gabals. Tāpēc daļu Rikša astes nācās noskūt. Bet spalva ataugs! 

Toties Rikša mīļums un lādzīgums, rotaļīgums un dzīvesprieks nav izmērāms!!! Patversmē viņš nonāca skumjš, ar neuzticību pret cilvēku, bet tagad ir pilnībā atvēries! Lieliski māk arī uzriet svešākiem un izrādīt nopietnu/dusmīgu seju.

Vien vēl joprojām arī Riksis nav sagaidījis savus Cilvēkus. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)