Banner 980x90

Madonas patversmē mītošie dzīvnieki meklē gādīgus saimniekus

Madonas dzīvnieku patversmē mīlošus un gādīgus gaida saimniekus suņuki- Čita, Diks, Riksis, Brenda un vēl divi mazi kucēni, kuriem vēl nav dots vārdiņš, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldības pārstāve Edīte Miķelsone.

Par spīti grūtībām, visi suņi ir dzīvespriecīgi un priekā luncina astes.

Grūti noticēt, ka tie iepriekš cietuši no vardarbības vai bada. Tie ļoti ilgojās pēc mīlestības, rūpēm un siltām mājām. Skumji, ka pāris mēnešus vecus kucēnus tā vienkārši var atstāt mežā likteņa varā. Vai arī suņuku mēnesi nebarot līdz tas nav spējīgs paiet.

Priecē, ka dzīvnieciņi patversmē tiek labi aprūpēti, par to īpaši gādā patversmes saimnieks Mirko Hēnišs, kā arī vetārsti un brīvprātīgie aprūpētāji.

Mirko aicina cilvēkus rūpēties par dzīvniekiem un mīlēt tos. Ja zināt, ka kāds pret saviem dzīvniekiem izturas ļauni, tad par to neklusēt.

Ja vēlies palīdzēt šiem dzīvniekiem, meklē informāciju šeit.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)