Banner 980x90

Madonas novadu apmeklē delegācija no Moldovas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
No pirmdienas, 25.jūlija līdz trešdienai, 27.jūlijam Madonas novadu apmeklē delegācija no Moldovas, lai iepazītos ar novada tūrisma produktu piedāvājumu, tūrisma uzņēmēju pieredzi, pašvaldības funkcijām tūrisma jomas attīstībā un citiem jautājumiem, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

25.jūlijā domes administrācijas ēkā delegācija tikās ar domes priekšsēdētāja vietnieku Agri Lungeviču, izpilddirektoru Āri Vilšķērstu, uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļas vadītāju Romānu Hačatrjanu un nodaļas speciālisti Ilzi Voginu.

Kā sarunas laikā domē atklāja viesi, tūrisma joma valstī ir vāji attīstīta- trūkst publiski pieejamas informācijas par pieejamajiem pakalpojumiem, jo tūrisma mājas lapas kā tādas vispār neeksistē un nav skaidrības par to, kāds vispār ir tūrisma piedāvājums valstī.

26.jūlijā delegācija apmeklē vairākus objektus- Cesvaines pili, Z/S "Jāņkalni", SIA "TD Sveķi", SIA "Kokapstrādes grupa" un  SIA "Karameles", lai iepazītos ar uzņēmējdarbības un tūrisma piedāvājumu tajos.

Delegācijas no Moldovas sastāvā ir 3 personas, Moldovas Ziemeļu reģiona attīstības aģentūras stratēģiskās plāņošanas speciālists Pāvels Curcovicī (Pavel Curcovici) un iepirkumu speciālists Denis Gudumaks (Denis Gudumac), kā arī  sadarbības pašvaldības Bričenu (rajons) Ekonomikas nodaļas vadītājs Anatolijs Turcanu (Anatolie Turcanu

Vizīte jeb vasaras skola-nometne tiek organizēta VARAM sadarbojoties ar Latvijas Lauku forumu. Vizītes pirmajās dienās delegācijas pārstāvji dalījās grupās un devās pieredzes apmaiņā uz 12 Latvijas novadiem – Dundagas, Dobeles, Tērvetes, Limbažu, Pārgaujas, Raunas, Madonas, Jelgavas, Carnikavas, Ikšķiles, Ķekavas un Bauskas novadu. Plašāka informācija 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)