Banner 980x90

Madonas novada pūtēju orķestris aicina uz koncertu

Madonas pūtēju orķestris aicina uz aizraujošu koncertu, kas ar lielu rūpību gatavots orķestra 55 gadu jubilejai, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas pilsētas kultūras nama mākslinieciskās daļas vadītāja Ināra Cakule.
Jubilejas koncerts solās būt dažāds, skanošs un ar kādu mazu pārsteigumu skatītājam. Interesenti tiek aicināti Madonas pilsētas kultūras namā 2014.gada 12.aprīlī plkst.18.00. Ieeja brīva

Koncerta divās daļās izskanēs pūtēju orķestru koncertmūzika kā arī vieglā žanra skaņdarbi. Koncertā ar orķestri saspēlēsies Madonas pūtēju orķestra rindās kādreiz spēlējuši, šodien atpazīstami Latvijas un Eiropas klases mūziķi - Ilze Lejiņa (Francija), Kārlis Auziņš (Nīderlande). Sevi muzikāli pieteiks Madonas jaunās topošās mūziķes, vairāku konkursu laureātes – Kate Sabīne Lasmane, Elīna Čeprova, Alīna Briede, kuras tagad vēl ir sava muzikālā ceļa sākumā.

Madonas pūtēju orķestrim skanoši un ar uzvarām aizritējis pagājušais 2013.gads – Vispārējos latviešu XXV Dziesmu un XV Deju svētkos pūtēju orķestru finālskatē Rīgā iegūta 1.vieta II augstākās grūtības grupā.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)