Banner 980x90

Madonas novada pašvaldībā atbrīvojušies Bērzaunes un Vestienas pagastu pārvalžu vadītāju amati

Valmiera, 8.aug., LETA. Madonas novada pašvaldība meklē Bērzaunes un Vestienas pagastu pārvalžu vadītājus, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Bijušais Bērzaunes pagasta vadītājs Ivars Miķelsons (Vienoti Latvijai) tagad deputāta un domes priekšsēdētāja amatu, savukārt Vestienas pagasta vadītājs pats esot iesniedzis atlūgumu.

No kandidātiem tiek gaidīta augstākā vai vidējā izglītība, pieredze vadošā amatā, B kategorija autovadītāja apliecība un prasme strādāt ar datoru. Tāpat no pretendentiem gaida labas komunikācijas un argumentēšanas prasmes, spēju strādāt komandā un izpratni par pašvaldības darbu, kā arī spēju sagatavot pārvaldes darbam nepieciešamos dokumentus.

Pieteikumi tiks gaidīti līdz 25.augutam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)