Banner 980x90

Madonas novadā no automašīnas nozagti 455 litri degvielas

Rīga, 28.jūn., LETA. Madonas novadā Kalsnavas pagastā pagaidām nenoskaidrota persona no automašīnas "Scania", sabojājot tās degvielas bāku, nozagusi 455 litrus degvielas, aģentūru LETA Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Zādzība notikusi laika posmā no 22.jūnija līdz 27.jūnijam. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess, un tā skaidro notikušā apstākļus.

Savukārt ceturtdienas vakarā Beverīnas novadā, Trikātas pagastā, uz autoceļa Smiltene - Strenči nenoskaidrota persona, vadot automašīnu "VW Touran", nobrauca no ceļa braucamās daļas un iebrauca kokā. Autovadītājs pameta notikuma vietu, neziņojot par ceļu satiksmes negadījumu likuma noteiktā kārtībā, stāstīja Vaskāne.

Vēlāk gan VP izdevās autovadītāju noskaidrot. Kā izrādījās, avāriju izraisījis automašīnas "VW Touran" vadītājs, kuram nav jebkāda veida transportlīdzekļa vadīšanas tiesību, turklāt viņš bijis 0,97 promiļu reibumā. Policija skaidro notikušā apstākļus, sacīja Vaskāne.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)