Banner 980x90

Madonas novada kokapstrādes uzņēmumā "Latvāņi" pērn izveidotas divas jaunas ražošanas līnijas

Madona24.lv
Madona24.lv
Madonas novada Bērzaunes pagastā reģistrētajā kokapstrādes uzņēmumā SIA "Latvāņi" 2015.gadā izveidotas divas jaunas ražošanas līnijas, kas būtiski uzlabojušas un pilnībā automatizējušas ražošanas procesu, liecina informācija vadības ziņojumā par aizvadīto gadu.

Pērn SIA "Latvāņi" realizējusi divus Eiropas Reģionālās attīstības fonda līdzfinansētus projektus "Augstas pievienotās vērtības SIA "Latvāņi" ražotnē", kuru laikā izveidotas iepriekš minētās līnijas. Projektu rezultātā veiktas investīcijas ilgtermiņa ieguldījumos 4 283 368 eiro apmērā. Pērn arī radītas vairākas jaunas darbvietas un sākta jaunu produktu ražošana.

SIA "Latvāņi" nodarbojas ar kokapstrādi un ar to saistītajiem pakalpojumiem, kā arī sava īpašuma iznomāšanu.

2015.gadā uzņēmums realizējis vairākus ar pētniecību un attīstību saistītus projektus, tādēļ būtiski pieaugušas administrācijas izmaksas.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, 2015.gadā SIA "Latvāņi" apgrozījums samazinājies par 15%, sasniedzot 8 125 430 eiro. Ja 2014.gadā uzņēmums strādājis ar 349 284 eiro lieliem zaudējumiem, aizvadīto gadu tas noslēdzis ar 225 174 eiro lielu peļņu. Pērn uzņēmums nodarbinājis 34 cilvēkus, kas ir par septiņiem vairāk nekā gadu iepriekš.

Aizvadītajā gadā gūto peļņu plānots novirzīt uzņēmuma tālākajā attīstībā.

SIA "Latvāņi" reģistrēta 1994.gadā. 98,75% uzņēmuma kapitāla daļas pieder Laimonim Onzulam, savukārt 1,25% - Lindai Grīnbergai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)