Banner 980x90

Madonas novada domes deputāts Čačka vienojies par izlīgumu parāda piedziņas lietā

Valmiera, 27.apr., LETA. Madonas novada domes deputāts Artūrs Čačka ("Politiskā partija Izaugsme") panācis izlīgumu parāda piedziņas lietā Madonas novada tiesu namā, kur viņš ticis saukts pie atbildības, aģentūra LETA noskaidroja Valmieras apgabaltiesas Madonas tiesu namā.

Strīdus summa bija lēsta 8496 eiro, pavēstīja tiesas pārstāve Tija Skrapste.

Lieta bijusi saistībā ar kādu ģimenes īpašumu, kas pirms vairākiem gadiem nonācis Čačkas īpašumā. Taču iepriekšējais īpašnieks remontā esot ieguldījis savu naudu un abu starpā panākta vienošanās, ka Čačka to atmaksās, kas arī līdz kādam brīdim esot darīts, taču ticis pārtraukts, kā dēļ strīds nonācis tiesā, aģentūrai LETA paskaidroja otras prāvā iesaistītās puses pārstāvis Edmunds Skride, kurš ir Čačkas mātes brālis.

Čačka gan aģentūrai LETA noliedza, ka šinī gadījumā bijis parādā vai ka jebkas šobrīd viņam būtu jāatmaksā. Tāpat viņš atzīmēja, ka varētu arī tiesāties tālāk un arī uzvarēt, taču izlēmis par labu izlīgumam, jo tiesas process esot ieildzis desmitgades garumā.

Jau vēstīts, ka Čačka šā gada pašvaldību vēlēšanās kandidē uz vēl vienu termiņu Madonas novada pašvaldībā no "Politiskās partijas Izaugsmes" saraksta kā tā pirmais numurs.

Valsts ieņēmumu dienestā iesniegtā amatpersonas deklarācija liecina, ka Čačkam 2016.gadā bijušas pārādsaistības 20 000 eiro apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)