Banner 980x90

Madonas novada dome aizņemsies 56 689 eiro sociālā aprūpes nama atjaunošanai

Valmiera, 25.okt., LETA. Madonas novada pašvaldība aizņemsies 56 689 eiro sociālās aprūpes nama atjaunošanai Jaunkalsnavā, Kalsnavas pagastā, šodien lēma domes deputāti.

Aizņēmums tiks ņemts Valsts Kasē uz 10 gadiem.

Projektā iecerēts atjaunot telpas namam Vesetas ielā 4, iegādāties tam invalīdiem nepieciešamo aprīkojumu un padarīt ēku pieejamu un ērtu personām ar īpašām vajadzībām, aģentūrai LETA pastāstīja Madonas novada pašvaldības Attīstības nodaļas pārstāve Indra Kārkliņa.

Būvdarbu veikšanu ēkā ieguvis uzņēmums SIA "Heta - Būve", kas to darīs par 36 543 eiro, neskaitot pievienotās vērtības nodokli, vēsta Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Madonā reģistrētais SIA "Heta - Būve" pērn nopelnīja 45 493 eiro un apgrozījumā sasniedza 417 164 eiro. Tas pieder Mārim Ramanim, un tajā strādā 18 darbinieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)