Banner 980x90

Madonas novadā "Carbon energy systems" plāno izveidot kokogļu ražošanas infrastruktūru

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Koksēšanas produktu ražotājs SIA "Carbon energy systems" izsludinājis iepirkumu par kokogļu ražošanas infrastruktūras izveidi Madonas novadā, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja (IUB) informācija.

Ražošanas infrastruktūru plānots izveidot Ļaudonas pagasta "Pagrabā". Projekta līgumcena noteikta līdz 1 500 000 eiro. Plānots, ka projektu realizēs līdz 2017.gada 31.decembrim.

Projektu plānots realizēt ar Centrālās finanšu līgumu aģentūras līdzfinansējumu aktivitātes "Atbalsts ieguldījumiem ražošanas telpu un infrastruktūras izveidei vai rekonstrukcijai" laikā.

Kandidāti piedāvājumus aicināti iesniegt līdz 29.augusta plkst.17 Rīgā, Antonijas ielā 24.

SIA "Carbon energy systems", kas 2013.gadā reģistrēta Rīgā, aizvadītajā gadā strādājusi bez apgrozījuma un ar 9856 eiro lieliem zaudējumiem.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)