Banner 980x90

Madonas novadā automašīna ietriecas pirms tam grāvī jau iebraukušā automašīnā

Rīga, 23.dec., LETA. Vakar Madonas novadā automašīna iebraukusi grāvī un ietriekusies citai tur jau iebraukušai automašīnai, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Negadījums noticis Bērzaunes pagastā, ceļa Bērzaune-Vestiena-Ērgļi 11.kilometrā, kad 1982.gadā dzimusi sieviete, vadot automašīnu "Volkswagen Golf", nav izvēlējusies laika apstākļiem un ceļa segumam atbilstošu ātrumu, kā rezultātā iebraukusi grāvī. Vēlāk 1951.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "VAZ" iebraucis avarējušajā automašīnā. Negadījumā cietusi "Volkswagen" vadītāja un 2007.gadā dizmis puisītis, kuri ar traumām nogādāti slimnīcā.

Mazsalacas novadā 1997.gadā dzimusi jauniete ar automašīnu "Volkswagen Passat" nobraukusi no ceļa un ietriekusies ceļa zīmē. Negadījumā cietusi automašīnas vadītāja, kura ar traumām nogādāta slimnīcā.

Savukārt Rīgā, Gunāra Astras ielā, 1978.gadā dzimis vīrietis ar automašīnu "Nissan Almera" uz gājēju pārejas notriecis 1952.gadā dzimušu sievieti. Cietusī nogādāta slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 106 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 11 cilvēki, tostarp seši gājēji.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)