Banner 980x90

Madonas muzejā uzstāsies Latvijas Nacionālās operas solisti

Piektdien, 19.aprīlī, plkst.17.00 muzeja izstāžu zālēs Skolas ielā 10a koncertēs Latvijas Nacionālās operas solisti Jānis Apeinis un Sonora Vaice, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldībā.

Apeinis ir Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Vokālās nodaļas absolvents, Jāzepa Vītola 3.starptautiskā vokālistu konkursa laureāts. Būdams Latvijas Nacionālās operas (LNO) solists no 2003.gada, viņš iekarojis skatītāju sirdis vadošajās baritona lomās operās "Jevgeņijs Oņegins", "Seviļjas bārddzinis", "Dons Žuans".

Kopā ar Jāni Apeini koncertēs Operas soliste, vairāku starptautisku konkursu laureāte Sonora Vaice un LNO galvenais koncertmeistars Mārtiņš Zilberts.

Koncertā ieeja bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)