Banner 980x90

Madonas muzejā atklās izstādi "Vidzemes mākslinieki"

Svētdien, 28.aprīlī, plkst.12.00 Madonas muzeja izstāžu zālēs atklās Mākslas dienu izstādi "Vidzemes mākslinieki", pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja mākslas izstāžu organizatore Inese Jakobi.

Izstāde būs skatāma no 28.aprīļa līdz 2.jūnijam.

Šī izstāde varētu kļūt par sākumu kādas tradīcijas atjaunošanai – Vidzemes mākslinieku kopā sanākšanai, savstarpējai iepazīšanai, ik gadu tiekoties citā pilsētā. Katra vieta rada savu ritma, krāsu un kontrastu izjūtu. Rūjienas ikdienas ritms atšķiras no Gulbenes, bet Madonas no Valkas un Valmieras no Alūksnes. Vidzemnieks nav ne kurzemnieks, ne rīdzinieks, tādēļ vēl jo bagātāka ir Latvijas mākslas kopaina.

"Šoreiz vienkopus skatīsim Alūksnes, Cēsu, Gulbenes, Limbažu, Madonas,  Siguldas, Skaņkalnes, Rūjienas, Valkas, Valmieras novadu mākslinieku darbus. Lielākā daļa strādā mākslas skolās, veido vidi ap sevi," norāda Jakobi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)