Banner 980x90

Madonas ģimnāzijas tautas deju pulciņš lūdz palīdzību tautu tērpu iegādei

Madonas novada iedzīvotāji aicināti palīdzēt Madonas Valsts ģimnāzijas tautas deju pulciņam tikt pie jauniem tautu tērpiem, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

"Lūdzam visu Madonas novada iedzīvotāju atbalstu! Mums jāpalīdz skolēnu deju kolektīvam nospraust ceļu uz nākamajiem Skolēnu Dziesmu un Deju svētkiem," norāda Madonas Valsts ģimnāzijas direktore Vanda Maderniece.

Madonas Valsts ģimnāzijas projekts "Tautas tērpu iegāde Madonas Valsts ģimnāzijas 7.-9.klašu deju kolektīvam" LabieDarbi.lv balsojuma konkursā izturējis pirmo kārtu un uzsācis cīņu balsojuma otrajā kārtā- interneta balsojumā. Ikvienam interesentam un atbalstītājam ir iespēja atdot savu balsi un paust savu atbalstu projektam.

Madonas Valsts ģimnāzijas audzēkņi apzinās dejas izglītību kā vērtību. Pēc vecāku lūguma izveidots 7.-9.klašu tautas deju interešu pulciņš. Savu dzīves piepildījumu un estētisko baudījumu ārpus mācību stundām šajās nodarbībās atraduši daudzi pusaudži. Tas izglīto gan fiziski, gan sociāli, emocionāli un intelektuāli. Tā ir mākslas izglītības sastāvdaļa.

Novērtējot jaunā deju kolektīva paveikto kopš tā dibināšanas, redzams, ka jaunās skolotājas Jeļenas Rudzītes vadībā tam ir augsts potenciāls. Tādēļ nepieciešama motivācija - jādod iespēja iestudētās dejas parādīt uz skatuves. Lai to izdarītu, skolēnu tērpu komplekts ir nokomplektējams, aizņemoties pa visu Madonas novadu, pie tam - tērpu elementi ir novalkāti, sliktā kvalitātē.

"Pirmās ovācijas un aplausi no skatītāju zāles izskanējuši, palīdzēsim bērniem veidot pareizu izpratni par mākslas un kultūras vērtībām - nodrošināsim deju kolektīvu ar atbilstošiem tautas tērpiem," aicina direktore.

Balsošana iespējama vairākos veidos:
* http://www.draugiem.lv/special/labiedarbi/?project=675
* http://labiedarbi.inbox.lv/project?id=675
* http://www.labiedarbi.lv/lv/balso_par_projektu/Tautas-terpu-iegade-Madonas-Valsts-gimnazijas-7-9klasu-deju-kolektivam.html

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)