Banner 980x90

Madonas bibliotēka pagarina darba laiku

Sākot no oktobra līdz gada beigām, eksperimentālā kārtā Madonas novada bibliotēkai ceturtdienās būs pagarināts darba laiks - no plkst.10.00 līdz 19.00, vēsta laikraksts "Stars".

Bibliotēkas direktore Imelda Saulīte stāsta, ka ir saņemti atsevišķi lasītāju ieteikumi, ka bibliotēkai vajadzētu pagarināt darba laiku. Tas būtu jādara ar nolūku, lai bibliotēka kļūtu pieejamāka arī tiem apmeklētājiem, kuru darba laiks līdz šim sakrita ar bibliotēkas darba laiku.

"Tagad, tā teikt, testa režīmā skatīsimies, cik tas mūsu apmeklētājiem ir aktuāli", norāda I.Saulīte.

Kā ziņo "Stars", par stundu garāks darba laiks ceturtdienās būs trīs mēnešus, līdz gada beigām, un tad arī izdarīs secinājumus - vai ar 2013. gadu ieviest oficiālas izmaiņas bibliotēkas darba laikā vai strādāt pēc pašreizējā darba laika.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)