Banner 980x90

Madonas apkārtnē meklē mājas izglābtam gulbim

Tiek meklētas pagaidu mājas Madonas apkārtnē, kur pavadīt ziemu, izglābtam gulbim, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas Dzīvnieku Aizsardzības biedrībā.

Jau pagājušajā nedēļā, tuvojoties lielajam salam, vairāki Lazdonas iedzīvotāji satraucās par neaizlidojušu gulbju baru (deviņi pieaugušie un divi jaunie), kas mitinājās pavisam nelielā, neaizsalušā Lazdonas ezera ielokā.

Lai gan, kā arī prognozēts, gulbju bars pārlidoja uz nākamo barošanās vietu, acīmredzot vienam jaunulim (pagājušās vasaras metiena gulbītim) tam pietrūka spēka.

Šai nelielajā "plančkā" viņš visticamāk arī būtu iesalis, ja ne līdzjūtīgo lazdoniešu, kas pa šīm dienām gulbēnu piebaroja, daudzmaz jau pieradināja pie cilvēka, veiksmīgi notvēra un pagaidu patvērumu viņam ierīkoja katlu mājā. Taču tur palikt var tikai neilgi. Tāpēc tiek meklēti labsirdīgi cilvēki, kas varētu ļaut gulbēnam pārziemot kādā siltā stūrītī savā saimniecībā!!!

Lūgums sazināties ar Madonas DAB vai zvanīt vienam no glābējiem pa tālruni - 29434247. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)