Banner 980x90

Madonas 2.vidusskola plāno turpināt attīstību

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv

Madonas 2.vidusskolas pilnveidojas un attīstas, lai bērniem nodrošinātu kvalitatīvāku izglītības iespēju, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē Madonas 2.vidusskolas sabiedrisko attiecību speciālists Dins Ļaudaks.

"Vecāki saviem bērniem parasti vēl labāko un, domājot par viņu nākotni, vēlas iekārtot savu atvasi labā skolā. Arvien vairāk viņi iedziļinās skolas sniegtajā piedāvājumā, izglītības kvalitātē un spējā veidot motivētus, mācīties gribošus skolēnus. Pēdējo gadu laikā izglītojamo skaitam mūsu skolā ir tendence palielināties, kas norāda uz izglītības kvalitāti skolā. Domājot par bērniem, par bērnu adaptācijas iespējām skolā, jaunā kolektīvā, vidē, katru gadu organizējam iepazīšanās nodarbības topošajiem pirmklasniekiem un viņu vecākiem," norāda Ļaudaks.

Nodarbībās var iepazīties ar skolu, skolotājiem un mācību vidi, kas sagaida topošos skolēnus. Nodarbības notiek katra mēneša pirmajā sestdienā Skolas ielā 8 (sākumskolas telpas) plkst.10.00. Tikšanās rūpīgi izplāno sākumskolas skolotājas Anda Kurmīte un Linda Jermacāne, lai bērni pavadītu radošas, izglītojošas un visādi citādi aktīvas nodarbības skolā.

Tuvākajā laikā viens no iespējamajiem projektiem, kas veiksmīgi varētu tikt realizēts mūsu skolā, ir stipendiju piešķiršana vidusskolēniem, kas sevi apliecinājuši ar labām un teicamām sekmēm katra semestra beigās.

"Mūsuprāt ar stipendiju palīdzību varētu motivēt skolēnu velmi mācīties un apgūt mācību programmu pēc iespējas labāk, ar augstākiem mācību rezultātiem, sasniegumiem, kā arī stipendija varētu būt kā palīgs bērniem ikdienā," min Ļaudaks.

Pēc iniciatīvas skola izveidojusi sociālajo tīklu profilus, kā arī nepārtraukti pilnveido skolas mājas lapu, lai varētu sniegt operatīvu informāciju par skolas dzīvi, jo apzinās, ka kvalitatīva izglītības procesa nodrošināšanai svarīga ir abpusēja sadarbība starp skolu un vecākiem.

Skolēnu labsajūtai regulāri tiek remontētas skolas telpas, tiek modernizēts skolas materiāli tehniskais nodrošinājums, kā arī mācību procesā tiek izmantotas modernas mācīšanas metodes, lai sasniegtu pēc iespējas augstākus mācību rezultātus. Bērni paši skolas telpas ir palīdzējuši kopt, remontēt un uzturēt kārtībā, lai skolā ikdiena būtu skaistāka. Bērni ir vākuši ziedojumus, meklējuši sadarbības partnerus, lai attīstītu skolu.

Skolā bērnus māca pieredzējuši skolotāji, kuriem darbs skolā kļuvis par dzīvesveidu. Ikviens interesents tiek aicināts ielūkoties mūsu mājas lapā www.madonaspils2vsk.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)