Banner 980x90

Madonas 1.vidusskolas bērniem ritmikas festivāls

Otrdien, 12.maijā, Madonas pilsētas 1.vidusskolā notika ritmikas festivāls.

Pasākuma organizatore un vadītāja Dairita Pulkstene stāsta, ka šogad pasākums notiek jau septīto reizi. Tajā piedalās visas sākumskolas klases.

"Ritmikas festivāls ir mūsu skolas deju svētki. Tas ir radošs un prieka pilns notikums visai skolai. Tas ir laiks, kad bērni raitā deju solī ļauj sirdij smaidīt, radot svētkus. Ritmika attīsta bērnu kustību koordināciju un māca deju pamatus. Šis pasākums ir pierādījums tam," norāda Pulkstene.

Pasākumā bija iespējams vērot septiņus ritmikas priekšnesumus, kuros vērojami gan valša soļi, gan tautisko deju palēcieni. Katra klase īpaši piedomājusi pie sava vizuālā tēla, izvēlēta priekšnesumam atbilstoša mūzika. Šogad pasākuma programmu ar aerobikas priekšnesumiem papildināja arī 11.klases skolnieces.

Katrs klases kolektīvs saņēma balvu. Festivāla noslēgumā visi dalībnieki kopā ar klases audzinātājām turpināja rotaļāties un dejot.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)