Banner 980x90

Madonā Zviedru dienu laikā viesosies Zviedrijas vēstnieks

Valmiera, 9.marts, LETA. 10.martā plkst.16 Madonas pilsētas muzejā atklās Zviedru dienas, kuru laikā pilsētā viesosies arī Zviedrijas vēstnieks Henriks Landerholms, aģentūru LETA informēja Madonas novada pašvaldības pārstāve Gaļina Aizvakara.

"Zviedrijas dienu ietvaros viena no lietām, kas man ļoti patīk, ir iespēja redzēt dažādas Latvijas pilsētas, to iedzīvotājus un tradīcijas. Es ar nepacietību gaidu tikšanos ar Madonas vidusskolu un ģimnāzijas jauniešiem, kā arī ar RPIVA studentiem. No jauniešiem vienmēr ir iespēja mācīties. Kas zina, iespējams, viņiem būs kas sakāms par diplomātiju un es varēšu to iegaumēt," norāda vēstnieks Landerholms.

Vizītes laikā vēstnieks apmeklēs Madonas Reģionālo padomi, Madonas bibliotēku, kā arī vairākus uzņēmumus. Tāpat dienas plāns iekļauj arī tikšanos ar vietējiem jauniešiem un lekciju par Ilgtspējīgas attīstības mērķiem.

Tāpat Zviedru dienu laikā Madonā viesosies sadraudzības pilsētas Tranas delegācija un madoniešiem būs iespējas apmeklēt vairākas izstādes, kas vēsta par mūsdienu zviedru sabiedrību.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)