Banner 980x90

Madonā uzstādīs ziedojumu kastītes

Drīzumā Madonā tiks uzstādītas ziedojumu kastītes, kuras kā ziedojumu Madonas dzīvnieku aizsardzības biedrības (DAB) rokās nodeva Madonas pilsētas 1. vidusskolas 9. klašu audzēkņi un viņu darbmācības skolotājs Juris Jaudzems, informē laikraksts "Stars".

"Pēc ziedojuma - ziedojumu kastīšu - saņemšanas tām informatīvu uzlīmi par paredzēto ziedojuma mērķi izveidoja mākslinieks Gatis Ķirsons. Pēc tam tika uzsāktas aktīvas sarunas ar vairākiem veikaliem un iestādēm Madonā par ziedojumu kastīšu uzstādīšanu", pastāstīja Madonas DAB pārstāve Lita Udrase.

"Uzreiz ziedojumu kastīti izlikām mūsu veterinārajā klīnikā, kur arī iepriekš tika vākti ziedojumi dzīvnieku patversmes izveidei. Tagad skolēnu gatavoto ziedojumu kastīti esam novietojuši pie kases, klientiem tā ir viegli pamanāma, tāpēc arī esam novērojuši samērā lielu ziedotāju aktivitāti", "Staru" informēja L.Udrase.

Kā atklāj L.Udrase, pirmie, kas atsaucās aicinājumam par ziedojumu kastīti, bija ziedu salons SIA "Ādere A", kā arī skaistumkopšanas salons SIA "Saulespuķe". Tāpat pa ziedojumu kastītei atrodas ziedu veikalā SIA "Sniegaroze", aptiekā SIA "Saules lāse" ("Saules aptieka"), SIA "Indra" veikalā "Papīrs" un laikraksta "Stars" redakcijā.

Divas ziedojumu kastītes tiks izvietotas arī pie veikala "K-rauta" kasēm.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)