Banner 980x90

Madonā notiks bezmaksas konsultācijas NVO

Otrdien, 1.martā, Madonas novada bibliotēkā (Saules ielā 12) esošām un topošām nevalstiskajām organizācijām (NVO) būs iespēja saņemt bezmaksas konsultācijas par tādiem svarīgiem NVO darbības aspektiem kā grāmatvedība, juridiskie un attīstības jautājumi, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē Valmieras novada fonds.

Pieteikties var pa tālruni 20258200 vai e-pastu vnf@vnf.lv.

NVO juridiskie un attīstības jautājumi aptver tādas tēmas kā NVO izveide, dibināšanas dokumenti, statūtu un pārvaldes institūciju izmaiņas, darbības ilgtermiņa plānošana, līdzekļu piesaiste, projektu vadība utt. Konsultācijas sniedz Ansis Bērziņš, Valmieras novada fonda vadītājs. Viņš palīdz NVO par šīm tēmām kopš 2007. gada, arī vērtē projektus EEZ finanšu instrumenta konkursos, tā gūstot priekšstatu par organizāciju dažādību un par tipiskām kļūdām projektos.

NVO grāmatvedības konsultācijas aptver jebkurus jautājumus saistībā ar finanšu uzskaiti, dokumentu noformēšanu, vienkāršā un divkāršā ieraksta grāmatvedības organizēšanu, gada pārskatiem utt. Konsultācijas sniedz Dzintra Blaua, Valmieras novada fonda vecākā grāmatvede un ilggadēja grāmatvede pašvaldībās un uzņēmumos.

Pateicoties Kultūras ministrijas atbalstam, Valmieras novada fonds individuālās konsultācijas nodrošina bez maksas un tās pieejamas jebkurai biedrībai un nodibinājumam Vidzemē. Ikdienā līdz pat februāra beigām ar speciālistiem var sazināties telefoniski vai e‑pastā, bet personīgi satikties var ar iepriekšēju pieteikšanos Valmierā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)