Banner 980x90

Madonā norisināsies stādu tirgus 

Foto: Madona24.lv
Foto: Madona24.lv
Stādu tirgus Madonas pilsētas centrālajā laukumā jau ir kļuvis par jauku tradīciju un īstu pamudinājumu uzsākt praktiskus pavasara darbus piemājas dārzos vai laukos, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldībā.

30.aprīlī no plkst.8.00 Saieta laukumā sāksies lustīga tirgošanās, kuru kuplinās muzikāli priekšnesumi un atraktīvs pasākuma vadītājs, rūpējoties par jestru svētku noskaņu tirgus laukumā.

Līdz plkst.14.00 tirgū būs iespēja iegādāties dažnedažādus stādus gan mājas un dārza krāšņumam, gan stādus augļu un dārzeņu audzēšanai. Ja ir stādi, jābūt arī dārza instrumentiem un amatnieku izstrādājumiem. Bet, lai pavasara darbiem pietiktu spēka un enerģijas, tirgus piedāvājumā būs arī apmeklētāju iecienītie lauku labumi no tuvākiem un tālākiem Latvijas novadiem – būs gan siers un maize, gan gaļas un zivju izstrādājumi. Viss, lai iepriecinātu sevi un gūtu iedvesmu pavasarim!

Kā jaunumu šajā Stādu tirgū organizatori piedāvās īpašus, bezmaksas informatīvos seminārus Madonas novada pašvaldības ēkā Saieta laukumā 1, kuros ikviens interesents varēs uzzināt vairāk gan par augļkopību, gan par veicamajiem dārza darbiem pavasarī. Konsultēs un uz jautājumiem atbildēs zinoši speciālisti:

* no plkst.9.30 līdz plkst.10.30 – seminārs "Dārza košumkrūmi, lektore A.Kaškure";
* no plkst.11.00 līdz plkst.12.00 – seminārs "Augļu dārza kopšana, lektore A.Brosova".

Šajā tirgū tirgoties Madonas novada pašvaldība aicina TIKAI stādu audzētājus un tirgotājus, amatniekus, rokdarbniekus, mājražotājus un uzņēmējus ar tikai pašu ražotu vai Latvijā audzētu produkciju. Apģērbu un rūpniecības preču tirgotājiem piedāvājam piedalīties ikmēneša tirgū. Nākamais ikmēneša tirgus notiks 14.maijā.

Visus interesentus pieteikties šim pavasara tirgum līdz 27.aprīlim elektroniski Pieteikuma anketa vai zvanot pa tālr.29130437; 26395710.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)