Banner 980x90

Madonā norisināsies rokkoncerts

Madonas pilsētas kultūras namā piektdien, 16.augustā, plkst.20.00 notiks vasaras rokkoncerts Nr. 1 Madonā, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja organizatori.

Uzstāsies grupas Rebel Riot un Burned in Blizzard. Koncerta iesildītāji grupa Fire Exit.

Grupa Rebel Riot kopš 2007.gada klausītājus priecē ar trakulīgu mūzika smagās rokenrola skaņās. Grupa tapusi balstoties uz labāko rokgrupu praksi – iedvesma jāsmeļas no blūza un rockabilly mūzikas stiliem. Grupa ierakstījusi divus albumus: Make a Mess (2010) un Destructive Chaos (2012). Grupas sniegto koncertu saraksts sniedzas pa visām trim Balstijas valstīm. Latvijā grupa uzstājusies tādos festivālos kā Metalshow, Sutas Balss, Zvērā, Fontaine Festival u.c. Lielākais grupas sasniegums ir Latvijas Metāla mūzikas gada balvas iegūšana kā labākajai jaunajai metāla grupai 2010.gadā. Rebel Riot 2012.gada novembrī koncertzālē Palladium iesildīja grupu Accept.

Burned In Blizzard ir 2011.gadā dibināta heavy metal grupa no Rīgas. Savas muzikālās karjeras laikā Burned In Blizzard ir izdevuši vienu studijas albumu un vienu oficiālo mūzikas video. Grupa, pazīstama ar melodisku un smagu skanējumu, kas papildināts ar divbalsīgiem ģitāru solo un daudzbalsīgām vokālu melodijām, ir ieguvusi balvu kā Labākā jaunā Latvijas metal grupa 2011 un uzvarējusi citos vietējā mēroga konkursos, kas rezultējies ar ievērojamu Latvijas mēroga atpazīstamību, apjomīgu koncertēšanas pieredzi un lojālu fanu atbalstu. Grupas vietējie panākumi ir radījuši starptautiska mēroga interesi par studijas albumu. Burned in Blizzard mūzika bieži tiek atskaņota vairākos Latvijas radio.

Šīs abas mūzikas apvienības iesildīs grupa Fire Exit, kura ir ieguvusi lielu skatuves pieredzi koncertējot vairākos Rīgas klubos un šīs grupas pamati ir meklējami tieši Madonā.

Biļetes pieejamas kinoteātra "Vidzeme" kasēs un pasākuma laikā Madonas pilsētas kultūras namā. Biļetes cena četri lati.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)