Banner 980x90

Madonā izskanēs koncertprogramma "No četriem novadiem austs"

Madona24.lv
Madona24.lv

Kopš pagājušā gada rudens dažādās Latvijas pilsētās skanējumu sākusi unikāla koncertprogramma "No četriem novadiem austs", kuras idejas autors ir kopš pirmajiem TV3 "Koru kariem" pazīstamais mūziķis Atis Auzāns.

Kā pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informē Madonas kultūras centrs, jaunā koncertprogramma būs dzirdama arī Madonā, svētdien, 7.februārī, plkst. 15.00, Madonas kultūras centrā.

Izdziedot skaistākās novadiem veltītās dziesmas, Kurzemes novadu koncertā pārstāvēs Igo, Zemgali – Ieva Sutugova, Vidzemi – Ginta Krievkalna, un temperamentīgo Latgali – pats Atis Auzāns. Dziesmām īpašu skanējumu piešķirs talantīgais aranžētājs Artūrs Palkevičs kopā ar pavadošo grupu.

Divdaļīgajā programmā iekļautas klausītājiem jau labi zināmās dziesmas "Kur gaismeņa", "Mazā bilžu rāmītī", "Ledus sirds", "Senā dziesma" u.c. skaņdarbi.

Koncertu moto ir "Ar lepnumu par Latviju!", jo pirmo reizi Latvijā notiekošas koncerttūres apskaņošanai tiks izmantots Latvijā ražots aprīkojums – mikrofoni, bungas un akustiskās sistēmas. Šis aprīkojums ne tikai izceļas ar lielisku kvalitāti, bet ir arī guvis nedalītu atzinību tālu ārpus Latvijas robežām.

"Tieši Latvijā ir radīti izcili tehnoloģiju sasniegumi mūzikas jomā," stāsta Atis Auzāns, "Mēs, mūziķi, šajos koncertos tos parādīsim. Un vēlamies, lai arī klausītāji sajustu prieku par mūsu zemē radīto, jo mums patiesi ir ar ko lepoties!"

Mūzikas tehnoloģijas koncertos pārstāves uzņēmumi – "JZ Microphones", "Aija audio" un "BRO Creation".

Koncerttūri piedāvā "Vīgneru Ernesta institūts" sadarbībā ar vienu no Latvijas augsto tehnoloģiju flagmaņiem - kompāniju "Z-Light".

 

 

Biļetes 12-,10-, 8-,€ var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

Sīkāka informācija un kolektīvās rezervācijas - pa tālr. 29264864, vai rakstot uz e-pastu: ingmars@vigners.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)