Banner 980x90

Madonā iedegs Ziemassvētku egli

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Ziemassvētku egles iedegšana madoniešiem ir īpaša tradīcija, ko visi gaida ar nepacietību. Šogad Ziemassvētku egle tiks iedegta 5.decembrī plkst.16.00.

Kā pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas novada pašvaldībā, pasākuma apmeklētāju labsajūtai darbosies Ziemassvētku tirdziņš, kurā varēs iegādāties karstu tēju, karstvīnu, pīrādziņus, kā arī sasildīties pie ugunskuriem. Ja viss izdosies kā iecerēts, būs arī sniega kalns.

Jau no plkst. 15.00 Saieta laukumā būs iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs, ko sagatavojusi Madonas bērnu un jaunatnes sporta skola. 

Plkst.16.00 notiks svinīgā Ziemassvētku egles iedegšana

Paralēli darbosies brīvā skatuve, kur ar priekšnesumu, dziesmiņu, deju vai dzejolīti varēs uzstāties jebkurš bērns! Organizatori aicina pieteikties līdz 3.decembrim sūtot ziņu uz madonasnams@inbox.lv

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)