Banner 980x90

Madonā atvērta vienīgā karameļu darbnīca Vidzemē

Savu darbību ģimenes uzņēmums "Madonas karameles" uzsācis 2013.gadā, apgūstot karameļu ražošanas praksi un iespējas tajās iestrādāt visdažādākos zīmējumus. Uzņēmuma jaunums - no trešdienas, 20.aprīļa SIA "Madonas karameles" atvērusi savu karameļu darbnīcu, kas ir vienīgā šāda veida darbnīca Vidzemē. 

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā, tā tapusi ar projektu konkursa "Madona var labāk" atbalstu.

Pēc iepriekšējas pieteikšanās, tiek dota iespēju katram apmeklētājam uztaisīt un iesaiņot līdzņemšanai savas karameles - izvēlēties jebkuru no pieejamām garšām un veidot karameles izvēlētajai tematikai atbilstošās krāsās.
Darbnīcā piedāvātās garšas: apelsīns, banāns, cidonija, citrons, ķirsis, persiks, piparmētra, plūme, upene, dzērvene, zemene, ābols.

Apmeklējuma izmaksas: 3 eiro no personas. Grupām līdz 10 cilvēkiem, minimālā summa: 30 eiro.

Ir iespēja pieteikt karameļu darbnīcu arī kā bērnu ballītes norises vietu - neaizmirstams un jautrs piedzīvojums garantēts. Tālrunis pieteikumiem: 26380073 (Linda). Darbnīcas un veikaliņa adrese ir Madonā, Rīgas ielā 1.

Karameļu ražošanā netiek izmantotas sintētiskās izejvielas. Sortimentā ir dažādu augļu un ogu garšas, kuras papildina arī ķiploku un ingvera karameles. Karamelēs iestrādājot skaistus zīmējumus, tās tiek padarītas īpašas, piešķirot katrai no tām savu raksturu. Tiek veikti arī individuālie pasūtījumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)