Banner 980x90

Madonā atradīsies Vislatvijas spēka dienas punkts

Madonas pilsētas 1.vidusskolā, Valdemāra bulvārī 6, svētdien, 15. septembrī, atradīsies Vislatvijas spēka dienas punkts, kur visiem interesentiem būs iespēja pārbaudīt savu fizisko sagatavotību, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja pasākuma organizatori.

Katrā no spēka punktiem darbosies tiesneši – LIVSB pārstāvji, kas fiksēs katra dalībnieka rezultātu. Spēka punkti būs atvērti no plkst.9.00 līdz plkst.14.00.

Svētdien, 15.septembrī, ikviens Latvijas iedzīvotājs ir aicināts piedalīties 2.Vislatvijas Spēka dienā, kurā būs iespēja pārbaudīt savus spēkus visvienkāršākajā un demokrātiskākajā tautas sporta disciplīnā – pievelkoties pie stieņa.

Vislatvijas Spēka diena ir projekts, kuru jau otro gadu pēc kārtas rīko VAS "Latvijas dzelzceļš" sadarbībā ar "Latvijas Ielu vingrošanas sporta biedrību" (LIVSB). Tā galvenais mērķis ir mudināt sabiedrību domāt par veselīgu un aktīvu dzīvesveidu, kā arī apzināties labas fiziskās formas nozīmi ikdienas dzīvē.

"Sports ir valsti un cilvēkus vienojošs faktors. Mēs gribam redzēt stipru Latviju un stiprus cilvēkus, tieši tāpēc šis projekts "Latvijas Dzelzceļam" ir tik nozīmīgs. Tā ir iespēja vienoties kopīgam mērķim, pavadīt laiku kopā ar līdzcilvēkiem, kā arī vienlaikus stiprināt garu un ķermeni," skaidro Latvijas Dzelzceļa prezidents Uģis Magonis.

Ņemot vērā lielo Latvijas iedzīvotāju atsaucību aizvadītajā gadā, šogad Vislatvijas Spēka dienas ietvaros sacensības norisināsies 60 spēka punktos visā Latvijā, kas ir par 10 punktiem vairāk nekā gadu iepriekš. Vidzemē šogad ir izvietoti visvairāk spēka mērīšanas punktu – kopumā 17.

Tās pašas dienas pievakarē, no plkst.19.00 līdz plkst.20.00, četri rezultatīvākie vīrieši un sievietes tiksies superfinālā, Rīgā Centrālās stacijas laukumā, kur sacentīsies par šā gada spēcīgākā vīrieša un spēcīgākās sievietes titulu. Visu notiekošo būs iespējams arī vērot kanāla LNT tiešraidē no notikuma vietas.

Aizvadītajā gadā rekordu vīriešu klasē uzstādīja liepājnieks Gvido Šalns un Ernests Rieksts no Rīgas - katrs pievilkās 38 reizes! Savukārt sieviešu klasē rekordu ar pievilkšanos 17 reizes uzstādīja Karolīna Tjatko no Daugavpils.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)