Banner 980x90

Lubānā notiek Ģimeņu sporta svētki

Sestdien, 20.jūnijā, Lubānas vidusskolas sporta laukumā notika "Ģimeņu sporta diena".

Sporta svētkos ģimenēm bija iespējams piedalīties dažādās aktivitātēs visām vecuma grupām, gan pašiem mazajiem,gan vecākiem, kā arī vecvecākiem. Dienas gaitā risinājās gan individuālās, gan ģimeņu sacensības. Tās pulcēja daudz apmeklētāju.

Pasākuma dalībnieki varēja piedalīties svētku parādē, kur bija iespēja novērot katras ģimeņu komandas vizuālo noformējumu. Sporta dienas dalībnieki neaiztika arī bez gardām pusdienām.

Svētkiem bija pieteikušies daudz brīvprātīgo, kuri labprāt palīdzēja gan svētku organizēšanā, gan pasākuma norisē.

Svētki varēja risināties pateicoties biedrības "Meirānieši" īstenojamām SIF un EEZ un Norvēģijas finanšu instrumenta projektam "Inovatīvas starpdisciplināras atbalsta pasākumu programmas ieviešana garīgās un fiziskās veselības uzlabošanai, sociālās atstumtības riska mazināšanai jauniešiem Lubānas novadā".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)