Banner 980x90

Lubānā izveidots Vienotais klientu apkalpošanas centrs

Ilustratīvs foto/ Foto: Madona24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Madona24.lv

Lai saņemtu vairāku valsts iestāžu pakalpojumus, Lubānas novada iedzīvotājiem vairs nevajadzēs doties uz katru valsts iestādi atsevišķi. Tos varēs saņemt Valsts vienotajā klientu apkalpošanas centrā Lubānā, Tilta ielā 11, novada pašvaldības ēkas 1.stāvā.

Kā pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā, Valsts un pašvaldību vienoto klientu apkalpošanas centru (pakalpojumu centru) darbu koordinē Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija.

Klientu apkalpošanas centrā klients saņems informāciju par Nodarbinātības valsts aģentūras, Uzņēmumu reģistra, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes, Valsts darba inspekcijas, Valsts ieņēmumu dienesta, Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras un Valsts zemes dienesta e-pakalpojumiem un palīdzību e-pakalpojumu lietošanā, kā arī informāciju par valsts iestāžu tuvāko reģionālo struktūrvienību, tās darba laikiem un pieteikšanās kārtību. Savukārt Lauku atbalsts dienests sadarbību ar pašvaldībām uzsāks 2016.gadā.

Klientu apkalpošanas centrs Lubānā uzsāks darbību 16.novembrī.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)