Banner 980x90

Lubānā demonstrēs dokumentālo filmu "Prāta vētra: starp krastiem"

Publicitātes foto
Publicitātes foto

19.decembrī plkst.11.00 un 22.decembrī plkst.18.00 Lubānas novada tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrā tiks demonstrēta dokumentālā filma "Prāta vētra: starp krastiem", pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Lubānas novada pašvaldībā.

Ieejas maksa divi eiro.

Šis ir dokumentāls stāsts par četriem draugiem. Par četriem atšķirīgiem, taču sirdī līdzīgiem skolas biedriem. Viņi piedzima septiņdesmito gadu vidū, izauga ar padomju multenēm un tukšajiem veikalu plauktiem. Mūsu valsts neatkarības priekšvakarā izveidojot jaunu grupu "Prāta Vētra".

Pirmo reizi grupa atklāti stāstīs par kopābūšanu, krīzēm un prieka brīžiem. Par Rietumiem un Austrumiem. Šī būs iespēja būt klāt grupas jaunākā albuma tapšanas procesos Berlīnē un redzēt vēsturiskus kadrus no arhīviem. Filma būs stāsts par "Prātas Vētras" un mūsu valsts ceļu. Par nepadošanos un spītību. Par neatlaidību, krišanu un atkal celšanos. 

Producenti: Skuba Films   

Uzmanību: Vecuma ierobežojums: 12+

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)