Banner 980x90

Liepiņš Saeimā redzējis kolēģi, kurš, iespējams, bijis alkohola reibumā

12.Saeimas darbības laikā parlamenta ēkā ir uzturējies deputāts, kurš, iespējams, bijis alkohola reibumā, pirmdien, 10.novembrī, Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā norādīja Latvijas Reģionu apvienības (LRA) Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Dainis Liepiņš.

Viņš sacīja - ja vēlreiz Saeimā redzēs deputātu, kurš, iespējams, atrodas alkohola reibumā, tad par to rakstīs iesniegumu komisijai.

Liepiņš uzskaitīja arī citus gadījumus, kurus viņš būtu gatavs risināt ar oficiāla iesnieguma starpniecību, jo politiķis negrib, lai "Saeima pārvēršas par visatļautības citadeli".

Žurnālistiem LRA frakcijas vadītājs skaidroja, ka ir redzējis deputātu, kurš, iespējams, bijis alkohola reibumā, taču politiķis viņa vārdu nenosauks, jo parlamentārietis izmantos argumentu, ka nav pieķerts pie rokas. Līdz ar to Liepiņš nākotnes vārdā koleģiāli brīdina pārējos kolēģus.

Komisijas priekšsēdētājs Vitālijs Orlovs (S) norādīja uz 11.Saeimas pieredzi, kad bijušas problēmas pierādīt attiecīgo faktu. Liepiņš līdz ar to izteica ierosinājumu, ka Saeimai būtu jāiegādājas alkometrs.

LRA frakcijas vadītājs solīja vērsties ar iesniegumu arī gadījumos, kad Saeimas tribīnē runājošo deputātu kāds kolēģis apsauks ar rupju mājienu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)