Banner 980x90

"Latvijas pasts" noskaidrojis pērnā gada labākos pastniekus un pasta nodaļu operatorus

Rīga, 11.febr., LETA. AS "Latvijas pasts" organizētajā konkursā "Mans pastnieks 2018" noskaidrojis labākos pastniekus un pasta nodaļu operatorus katrā Latvijas reģionā, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Vineta Danielsone.

Konkursā "Mans pastnieks 2018" kopumā kādai no nominācijām izvirzīti 1686 uzņēmuma pastnieki vai pasta operatori, par kuriem kopumā saņemtas 8556 iedzīvotāju anketas.

Pastnieku konkurencē klienti par labāko Latgales reģionā atzinuši Lieni Cimbaļuku no Kārsavas novada Mērdzenes pasta nodaļas, Kurzemes reģionā - Skaidrīti Klismeti no Talsu novada Sabiles pasta nodaļas, Vidzemes reģionā - Tamāru Ļeonovu no Raunas pasta nodaļas, Zemgales reģionā - Aelitu Ikvilu no Jelgavas novada Nākotnes pasta nodaļas, savukārt Rīgas reģionā - Ilzi Kužumu no Rīgas 6.pasta nodaļas.

Savukārt labākā pasta nodaļas operatore klientu vērtējumā Latgales reģionā ir Marija Čerņavska no Rēzeknes 4.pasta nodaļas, Kurzemes reģionā - Gita Ziemele no Aizputes novada Cīravas pasta nodaļas, Vidzemes reģionā - Iveta Ozdoba no Madonas 1.pasta nodaļas, Zemgales reģionā Svetlana Štrobindere no Vecumnieku novada Skaistkalnes pasta nodaļas, bet Rīgas reģionā - Olga Fedoruka no Olaines novada Jaunolaines pasta nodaļas.

Iedzīvotāji anketās novērtējuši gan pasta darbinieku profesionālās īpašības - atbildību pret veicamo darbu, komunikācijas prasmes, laipnību, precizitāti un zināšanas, - gan īpaši izcēluši arī cilvēciskās īpašības. Klientu vērtējumā labākie pastnieki un pasta operatori saņems balvas no "Latvijas pasta" un tiks godināti īpašos gada atskaites pasākumos katrā reģionā.

"Latvijas pastā" kopumā strādā gandrīz 4000 darbinieku, tostarp lielāko darbinieku grupu - aptuveni 3000 strādājošo - veido pastnieki un pasta nodaļu darbinieki.

"Latvijas pasts" nodrošina pasta pakalpojumu pieejamību visā Latvijas teritorijā, uzturot vairāk nekā 600 pasta pakalpojumu sniegšanas vietu. Uzņēmuma pamatfunkcija ir universālā pasta pakalpojuma sniegšana, papildus nodrošinot arī komercpārvadājumu, eksprespasta, maksājumu, preses, mazumtirdzniecības un filatēlijas pakalpojumus. "Latvijas pasts" ir valstij pilnībā piederošs uzņēmums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)