Banner 980x90

Laiks domāt, kā pavadīt tumšos rudens vakarus – piedāvājam dažas idejas

Par rudens neizbēgamo tuvošanos jau sāk liecināt drēgnie rīti un vakari, kad tumsa jau parādās negaidīti ātri. Tūlīt uz ielām redzēsim skolēnus, kas uzsāks jauno mācību gadu. Jā, rudens ir klāt. Tas nozīme, ka arī laiks padomāt, kā sevi nodarbināt tumšajos rudens vakaros.

Šajā rakstā sadarbībā ar dāvanu karšu interneta veikalu "Lieliska Dāvana" apkopotas dažas idejas iedvesmai.

Laiks ķerties pie rokdarbiem
Ja padodas un interesē rokdarbi, tad ir īstais brīdis iegriezties veikalā, apskatīties, kādas dzijas un citi materiāli šajā sezonā piedāvājumā. Varbūt noskatīt kādu interesantu rakstu, dizainu vai piegrieztni, ko izmantot saviem rudens rokdarbiem. Kādam pietiks, ja izdosies pa vakariem uzadīt sev siltu cepuri un šalli, bet citam varbūt būs gana prasmju un enerģijas, lai jau gatavotu dāvanas, ko likt zem eglītes Ziemassvētkos.

Rudens vakari ir labākais laiks sporta nodarbībām


Tiem, kuri šovasar nebija apmierināti ar savu ķermeni pludmalē, laiks ielāgot, ka darbs pie pludmales sezonai vēlamā ķermeņa sākas jau iepriekšējā rudenī. Te nu tas ir – jau durvju priekšā. Jums ir visas iespējas izmantot tumšos rudens vakarus, lai dotos uz sporta klubu, vingrotu arī mājās, līdz pavasarim jau sasniedzot vēlamos rezultātus – atbrīvotos no liekā svara, izveidotu stingrāku ķermeni, palielinātu izturību un arī uzlabotu veselību.

Abonē iecienītākos žurnālus un apmeklē bibliotēku
Rudenī arī vairāk laika gribam pavadīt omulībā un mierā, ar siltu tējas krūzi. Šādos vakaros ļoti labi iederēsies mīļākais žurnāls vai kāda laba grāmata. Lai nebūtu jādodas uz kiosku, noderēs preses abonements, kas gādās, ka iecienītā lasāmviela vienmēr ir pastkastītē. Preses abonements arī būs laba dāvana tiem, kuri rudenī svin dzimšanas vai vārda dienu. Iecienītās preses abonements arī vienkārši būs jauks iepriecinājums vecākiem vai vecvecākiem, kuri labprāt lasa gan avīzes, gan žurnālus. Preses abonēšana mūsdienās ir pavisam ērta, to var izdarīt ar interneta starpniecību, nav obligāti jādodas uz Latvijas Pasta filiāli un jāstāv garā rindā.

Laiks mācīties – piesakies kādos kursos 


Rudens ir mācību laiks ne tikai skolēniem un studentiem. Tas ir labs laiks, lai ikviens no mums papildinātu zināšanas, uzlabotu profesionālo kvalifikāciju, varbūt pat sāktu apgūt jaunu profesiju. Varat pieteikties kursiem vai vēl paspēt ielekt pēdējā vilcienā un iestāties universitātē, jo šur tur vēl ir papilduzņemšana, lai aizpildītu tukšās studiju vietas. Nav jau obligāti jāapgūst kaut kas savas profesijas jomā, var arī nodoties personības pilnveidošanai, attīstīt kādu hobiju – kursu un lekciju dažādās jomās ir ļoti daudz.

Baudi kultūru – apmeklē teātri, koncertus, izstādes
Īstenie teātra un kultūras mīļi ar nepacietību gaida rudeni, jo jaunās sezonas sāks labākie teātri. Šogad repertuārs būs īpaši izmeklēts, jo tiek atzīmēta Latvijas simtgade. Tumšos rudens vakarus droši varat pavadīt lieliskā kompānijā teātros, koncertzālēs un izstādēs. Repertuāram un biļešu tirdzniecībai sekot var jau tagad.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)