Banner 980x90

"Kulinārie labirinti" ar Valteru Zirdziņu: stāsts par krēmu brulē

Šīs nedēļas "Kulinārie labirinti" mazliet maina savu ierasto kārtību un Dikļu pils restorāna šefpavārs Valters Zirdziņš izbauda klasisku desertu - krēms brulē un Sotern vīns. Par to arī neliels stāsts.




Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)