Banner 980x90

Kriosaunas apmeklējums Tava organisma atjaunošanai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Gan tiem, kas vēlas uzlabot savu izskatu, gan tiem, kas vēlas nostiprināt veselību – kriosaunas apmeklējums būs piemērota procedūra organisma labsajūtas veicināšanai. Uzzini vairāk, kas ir kriosauna un kā tā var palīdzēt skaistumkopšanas un veselības atjaunošanas procesā.

 Aukstums – Tavs palīgs
Ja ierasti mēs saunu asociējam ar siltumu un karstā gaisa tvaikiem, tad apmeklējot kriosaunu process būs gluži pretējs – skaistumkopšanas efekts tiek panākts ar aukstumu. Procedūras būtība ir īslaicīga ekstremāla ķermeņa atvēsināšana bez tā pārmērīgas atdzesēšanas.

Kriosaunas apmeklējums palīdzēs:
- atjaunot organisma dabisko harmoniju;
- stimulēt vielmaiņu un imūnsistēmu;
- sekmēt organisma atjaunošanu un vispārējo nostiprināšanu.

Aukstuma pozitīvā iedarbība uz ķermeni ir nenoliedzama – to izmanto daudzi pieredzējuši sportisti, kā arī iesaka profesionāli dermatologi un kosmetologi.

Kādas ir sajūtas?
Atveseļošanas seanss kriosaunā ir vienkāršs un komfortabls: procedūras apmeklētājs ienāk kabīnē un operators kontrolē procesu – regulē aukstumu atbilstoši konkrētā cilvēka augumam un ķermeņa īpatnībām. Atrodoties kriokamerā, varēs just, kā gaiss tajā celsies augšup un apvīs visu ķermeni no kājām līdz kaklam ar tvaikam līdzīgu sausā gaisa-slāpekļa maisījuma plūsmu temperatūrā no -120 līdz -160 grādiem pēc celsija.

Cik bieži šo procedūru izmantot?
Kriosauna ir efektīvs līdzeklis, lai iegūtu skaistu figūru, kā arī tā tiek izmantota slimību ārstēšanai. Lai arī jau viena procedūras reize atstās uz organismu labvēlīgu efektu, tomēr vislabākais rezultāts būs tad, ja kriosauna tiks apmeklēta regulāri. Viens terapijas kurss parasti ir no 10 līdz 25 kriosaunas reizēm mēnesī atkarībā no konkrētā cilvēka vēlmēm un nepieciešamības.

Kriosaunas apmeklējums ļaus tev justies labāk jau uzreiz – rezultāts ir sajūtams jau pēc 5–10 minūtēm un turpinās organismā vēl 4–6 stundas. Veicot krioterapiju regulāri:
- būs zīdaināka un tvirtāka āda;
- samazināsies celulīts un strijas;
- nostiprināsies imunitāte;
- samazināsies stīvums un sāpes muskuļos.

Davanuserviss.lv – viena reize vai abonements
Lielākais piedzīvojumu dāvanu karšu interneta veikals Latvijā Davanuserviss.lv piedāvā iepriecināt savus mīļos ar dāvanu karti, kas ļaus izbaudīt kriosaunas pozitīvo iedarbību. Tiem, kuri iepriekš nav šo procedūru izmēģinājuši, piemērotāks būs kriosaunas apmeklējums vienai reizei, taču, ja zini, ka dāvanas saņēmējam kriosauna ir iemīļota veselības uzlabošanas procedūra,ieteicams izvēlēties abonementu. Šāda dāvanu karte būs lieliski piemērota ikvienam, kurš vēlas patīkami atslēgties no ikdienas un ļauties šai efektīvajai procedūrai.

Ienāc DāvanuServiss.lv un uzzini vairāk par iespējām iegādāties dāvanu karti kriosaunas apmeklējumam!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)