Banner 980x90

Kartingi aizraujošai un emocijām bagātai atpūtai

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Pozitīvas un patīkamas emocijas vēlas piedzīvot katrs, jo īpaši par godu savai vai tuvinieku jubilejai, izlaidumam vai kādai zīmīgai gadadienai. Svētki ir īstais laiks, lai pārsteigtu jubilāru ar īpašu dāvanu. Ja vēl neesi izdomājis, ko vēlies pasniegt dāvanā, tad neskaitāmas idejas var smelties internetā. Piemēram, vasaras sezonā starp aktuālām dāvanām ir kartingi.

Kāpēc izvēlēties kartingu trasi?
Garlaicīgas dāvanas daudziem jau krājas plauktos un apaug ar putekļiem, tāpēc esi tas, kurš parāda citiem, ka dāvana var būt aizraujoša un tāda, kas mudina pievērsties jauniem hobijiem. Kādēļ kartingi ir tik īpaši? Jo tie patīk gan lieliem, gan maziem!

Kartingi ir izklaides veids, kas pēdējā laikā gūst arvien lielāku interesi, jo gandrīz katrs vismaz reizi dzīvē vēlas izmēģināt savus spēkus un iemaņas izbraucienā ar kartingu. Iemesli, kādēļ kartingi būs īstā dāvanas izvēle:
- ja Tavs draugs vēl nekad nav bijis kartingu trasē, tad Tev ir visas iespējas piedāvāt viņam ko jaunu un pavisam nebijušu. 
- kartingi ir aktivitāte, ko var darīt kopā ar draugiem, tāpēc, ja domā kartingu apmeklējumu pārvērst dāvanā, tad iegādājies apmeklējumu kartingu trasei vairākām personām – sev, draugam un arīdzan citiem domubiedriem.

Kartingu apmeklējums par lieliskām cenām
Ja esi neskaidrībā, kur meklēt dāvanu karti kartingu trases apmeklējumam, tad ielūkojies mājaslapā davanuserviss.lv, jo šajā vietnē ātri vien atradīsi piemērotu variantu jubilāra vēlmēm. 

Kartingi sniedz plašu emociju gammu un atraisa vēl nebijušas sajūtas - adrenalīnu, enerģiju, aizrautību un sajūsmu. Ja zini, ka arī Tavs draugs šādu izklaidi novērtētu, tad labāka dāvana par kartinga apmeklējumu nemaz nav iedomājama.

Kartingi galvaspilsētā un ārpus tās
Pat ja tuvākajā laikā gaviļnieks, kuram vēlies pasniegt dāvanu karti izbraucienam ar kartingu, negrasās doties uz Rīgu, tad pastāv izvēles iespējas apmeklēt kādu citu kartingu trasi. Piemēram, Ropažu novadā ir izveidota kartingu trase, ko piedāvā Sporta komplekss 333. Tā ir atvērtā tipa kartinga trase ar garumu 650 metri, kas ir lielākais un modernākais kartingu parks Latvijā.

Dāvanuserviss.lv pārsteigs ar dāvanu daudzveidību, jo tā ir vieta, kur izvēlēties dāvanu ikviena gaumei:
- tiem, kas mīl oriģinalitāti;
- atbilstoši dāvanas saņēmēja rakstura iezīmēm;
- lai vairotu pozitīvas emocijas;
- par salīdzinoši zemu cenu.

Pārvērt vasaru piedzīvojumā! Pārsteidz draugus ar neparedzamām dāvanām no Dāvanuserviss.lv. Izvēlies dāvanu ne tikai jubilāram, bet iepriecini arī sevi tāpat vien, jo katra diena ir svētki! 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)