Banner 980x90

Kanalizācijas tarifa izmaiņas Lubānas novadā

Foto: lubana.lv
Foto: lubana.lv

SIA "Lubānas KP" 20.novembrī Lubānas novada pašvaldībai iesniedza ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu, kas ir aprēķināts saskaņā ar SPRK rekomendēto tarifa aprēķināšanas metodiku, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Lubānas novada pašvaldībā.

Piedāvātais tarifs varētu stāties spēkā ar 2016.gada 1.februāra. Tarifa izmaiņas ir saistītas ar projekta "Ūdenssaimniecības pakalpojumu attīstība Lubānā" I kārtas pamatlīdzekļu nolietojuma 60% apmērā iekļaušanu tarifā.

Foto: madona.lvFoto: madona.lv



Iepazīties ar tarifu projektā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifa projektu lietotājs var SIA "Lubānas KP" Oskara Kalpaka 4-1, Lubānā, darba dienās no plkst.8.00 līdz plkst.17.00.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt SIA "Lubānas KP" Oskara Kalpaka 4-1, Lubāna, Lubānas novads, LV-4830, e-pasta adrese: lubanaskp@inbox.lv, fakss: 64894352, kā arī Lubānas novada pašvaldība Tilta iela 11, Lubāna, Lubānas novads, LV-4830, e-pasta adrese: pasts@lubana.lv, fakss: 64894171. 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)