Banner 980x90

Kamerorķestris "Kremerata Baltica" koncertēs arī Madonā

Baltijas kamerorķestris "Kremerata Baltica" savu Eiropas Kultūras galvaspilsētas programmu sāks ar trim pavasara koncertiem - viens no tiem būs Madonā, pilsētas informācijas portālu Madona24.lv informēja Madonas pilsētas kultūras nama atpūtas pasākumu organizatore Aija Špure.

Koncerts notiks Madonas pilsētas kultūras namā 8.martā plkst.16.00.

Šajā koncertā "Kremerata Baltica" iepazīstinās ar mūslaiku pianisma zvaigzni - Andreju Korobeiņikovu, kurš savos 28 gados jau kļuvis par vairāk nekā 20 starptautisku konkursu laureātu, tostarp uzvarējis Rahmaņinova konkursos Londonā un Losandželosā.

Būs iespēja klausīties romantisko Frederika Šopēna 2.klavierkoncertu, kā arī Mečislava Veinberga klavieru kvinteta apdari kamerorķestrim un cerams uz BIS sagaidīsim jaunumu - Astora Pjacollas skaņdarbus klavierēm un orķestrim.

Bet vienmēr jauneklīgais Baltijas kamerorķestris apliecinās savu virtuozitāti ar Šūberta kvartetu Quartettsatz. Mmuzicēs orķestris, kas var nospēlēt solistu kvarteta partitūru. Un tas ir "Kremerata Baltica"!

Biļetes cena: 7.00, 10.00, 15.00, 20.00 €. Biļešu iepriekšpārdošana: Madonas pilsētas kultūras nama filiāles "Vidzeme" kasē. Tālr.: 648 22631.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)