Banner 980x90

Jaunpiebalgā par 48 637 eiro cels skatu torni

Valmiera, 24.maijs, LETA. Jaunpiebalgas novada Viņķu kalnā par 48 637 eiro SIA "Nejss" cels skatu torni, vēsta pašvaldības informācija.

Plānots, ka būvprojekta pirmajā kārtā plānots uzcelt skatu torni un izveidot tam laukumu, kā arī uzstādīt informācijas stendu, tualeti un ceļa zīmi. Vēlāk būvniecības otrajā kārtā iecerēts labiekārtot teritoriju, ierīkot apstādījumus un uzstādīt mazas arhitektūras formas.

Plānots, ka Viņķu kalna skatu tornis sliesies 17,8 metru augstumā ar platformu 14.metrā.

SIA "Nejss" pērno gadu noslēdza ar 44 378 eiro lielu peļņu un apgrozījumu 186 993 eiro apmēra. Aizkrauklē reģistrētais uzņēmums pieder Artūram Liepiņam, un tajā strādā deviņi cilvēki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)