Banner 980x90

Izdoti video klipi par atpūtu Madonas novadā

Madonas novada tūrisma piedāvājuma popularizēšanai izdoti jauni reklāmas materiāli – šoreiz tas ir video formāts un skatītājiem tiek piedāvāti deviņi video klipi, pilsētas informācijas portāls Madona24.lv uzzināja Madonas novada pašvaldībā.

Mazās filmiņas sniedz vizuālu ieskatu par Madonas novada raksturīgākajiem tūrisma akcentiem: atpūtu dabā, atpūtu ģimenēm ar bērniem, tūrisma pakalpojumiem, amatniecību un mākslu, piedāvājumu gardēžiem, aktīvo atpūta vasarā, aktīvo atpūtu ziemā, Madonas pilsētu un pasākumiem.

Video klipi tapuši pēc Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļas pasūtījuma. Filmēšana notika jau gada garumā, tādējādi atlasot sižetus ar atpūtas iespējam visos četros gadalaikos. Materiāls tapis radoši sadarbojoties video operatoram Kārlim Kumsāram, pašvaldības tūrisma darba organizatorei Sanitai Somai un novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem.

Filmiņās redzama Madonas novada daba, atpūtas, apskates un sporta objekti, tūrisma vietu saimnieki un viesi, pasākumu un sacensību dalībnieki, Madonas Bērnu un jauniešu centra audzēkņi.

Košie video klipi skatāmi Madonas novada tūrisma interneta lapā "www.visitmadona.lv". Ikviens interesents var izmantot jaunos reklāmas materiālus Madonas novada tūrisma tēla popularizēšanai.

Video "Madonas novads - atpūta dabā":


Video "Madonas novads - atpūta ģimenēm ar bērniem":


Video "Madonas novads - aktīvā atpūta":


Video "Madonas novads - amatniecība un māksla":


Video "Madonas novads - piedāvājums gardēžiem":


Video "Vasara Madonā":



Video "Atpūties Madonas novadā":


Video "Madonas novads - atpūta ziemā":


Top arī video "Madonas novads - atpūta pasākumos".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)