Banner 980x90

Ģimnāzijas internāta izveidei nepieciešami papildu līdzekļi

Madonas Valsts ģimnāzijas internāta ēkas rekonstrukcijai nepieciešami vēl aptuveni 43 000 latu, vēsta portāls Estars.lv.

Jau pagājušajā gadā dome pieņēma lēmumu par internāta izveidošanu minētajā ēkā. Šā gada maijā domes ārkārtas sēdē tika nolemts slēgt ar SIA "Madonas namsaimnieks" būvniecības līgumu par ēkas rekonstrukciju par kopējo summu 95 500 Ls (tai skaitā PVN).

Kā informē portāls Estars.lv, uzsākot ēkas rekonstrukciju atklājās būtiski bojājumi elektroinstalācijā. Dažās vietās vadi ir deguši, tādēļ nepieciešama to nomaiņa. Apkures sistēma ēkai ir ļoti veca un nolietojusies, tādēļ ir nepieciešama tās rekonstrukcija.

Rekonstrukcijas gaitā tiks mainīts arī jumts, kas ir tecējis ne vienu gadu vien, līdz ar to ēka ir cietusi un nopietni bojāts 3.stāva pārsegums. To diemžēl izdevās atklāt vien būvniecības laikā. Bija jānoņem vecais izolācijas materiāls, un ir paredzēts izveidot jaunu siltumizolāciju. Šādi darbi netika paredzēti, taču atklājot konstrukcijas tika ieraudzīts to faktiskais stāvoklis.


Būvnieku sastādītā tāme paredz, ka par bēniņu pārseguma stiprināšanu un izolācijas atjaunošanu, elektroinstalācijas sakārtošanu, apkures sistēmas sakārtošanu un dažādiem apdares darbiem nepieciešami vēl papildu 43 000 lati plus PVN.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)